Laatu tehdään
yhdessä

Meillä VaBella tehdään asiat yhdessä eikä kaveria jätetä. Valkeakoskella sijaitsevissa 5500 m² tuotantotiloissamme puhalletaan yhteen hiileen, jotta työt kohteessasi sujuvat mutkitta ja saat käyttöösi ensiluokkaisia betonielementtejä.

Kehitämme toimintaamme ja prosessejamme jatkuvasti. Panostamme esimerkiksi työturvallisuuteen ja työssä viihtyvyyteen, sillä ne muodostavat laadun, josta voimme olla ylpeitä joka päivä. Koko toimintamme on sertifioitu, ja myös yhteistyökumppaniemme tuotteet täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset.

Yrityksemme on valmistanut erityyppisiä betonielementtejä jo yli 25 vuotta. Koko tuon ajan olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme ja tänä päivänä työllistämme jo yli 100 ammattilaista. Vuodesta 2011 asti olemme olleet täysin perheomisteinen yritys, johon on helppo olla yhteydessä. Yrityksemme ja yrittäjämme ovat matkan varrella saaneet useita tunnustuksia, joista merkittävimmät ovat Valkeakosken Yrittäjät Ry:n valinta Vuosisadan yrittäjäksi vuonna 2017 (Suomen 100-vuotisjuhlavuosi) sekä RTT:n järjestämän työturvallisuuskilpailun elementtitehtaiden sarjan voittaminen vuodelta 2019.

Yrityksellämme on sertifioitu ISO9001:2015 laatujärjestelmä. Linkistä saat avattua laatupolitiikkamme: VaBe Oy Laatupolitiikkamme