Laatu tehdään
yhdessä

Meillä VaBella tehdään asiat yhdessä eikä kaveria jätetä. Valkeakoskella sijaitsevissa 5500 m² tuotantotiloissamme puhalletaan yhteen hiileen, jotta työt kohteessasi sujuvat mutkitta ja saat käyttöösi ensiluokkaisia betonielementtejä.

Kehitämme toimintaamme ja prosessejamme jatkuvasti. Panostamme erityisesti työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin, sillä ne muodostavat laadun, josta voimme olla ylpeitä joka päivä. Ja jotta edellä mainitut eivät ole pelkästään juhlapuheita, voimme ylpeinä kertoa olleemme viimeiset viisi vuotta, jokaisen vuotena RTT:n työturvallisuuskilpailun elementtisarjan yrityskohtaisten tulosten top3 yritysten joukossa ja henkilöstökyselyissämme yli 80% VaBe:laisista on suositellut meitä työnantajana vuosittain. Näiden seurauksena emme ole Inspectan laadunvalvonnassa saaneet edes lieviä poikkeamia yli seitsemään vuoteen. Lisäksi koko toimintamme on sertifioitu ja myös yhteistyökumppaniemme tuotteet täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset.

Yrityksemme on valmistanut erityyppisiä betonielementtejä jo yli 30 vuotta. Koko tuon ajan olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme ja tänä päivänä työllistämme yli 100 ammattilaista. Vuodesta 2011 asti olemme olleet täysin perheomisteinen yritys, johon on helppo olla yhteydessä. Yrityksemme ja yrittäjämme ovat matkan varrella saaneet useita tunnustuksia, joista merkittävimmät ovat Valkeakosken Yrittäjät Ry:n valinta Vuosisadan yritykseksi vuonna 2017 (Suomen 100-vuotisjuhlavuosi) sekä RTT:n järjestämän työturvallisuuskilpailun elementtitehtaiden sarjan voittaminen vuodelta 2019.

Yrityksellämme on sertifioitu ISO9001:2015 laatujärjestelmä. Linkistä saat avattua laatupolitiikkamme: VaBe Oy Laatupolitiikkamme