Tuotteet/Palvelut rakennusliikkeille:

VaBe Oy:n päätuotteita ovat erityyppiset kylmät ja eristetyt sisäkuorielementit, rappauselementit, VaBe-rankaelementit sekä väliseinäelementit. Valmistamme myös laattaelementtejä, sokkelielementtejä, vss-elementtejä sekä muita erilaisia ”harmaasta” betonista valmistettavia betonituotteita. Tarjoamme asiakkaillemme myös erityyppisiä väribetonielementtejä, tiili-/laattapintaisia- elementtejä sekä hiottuja- ja graafisia pintoja yhdessä yhteistyöverkostomme kanssa. Myös runkoelementit kuuluvat tarjottavien tuotteidemme joukkoon. Kauttamme saat myös elementtisuunnittelua sekä elementtiasennuksia. VaBe Oy:stä saat kaikki kohteessasi tarvitsemasi betonielementit, tarvittaessa myös suunniteltuna ja asennettuna.

 

VaBe Oy on luotettava toimittaja joka pitää sanansa ja vastaa puhelimeen. Organisaatiomme on pieni ja meiltä saat vastauksen tarjouspyyntöösi tai muihin kysymyksiisi aina. Viikkotuotantomme on yli 2000m2 valmiita erityyppisiä seinäelementtiä.  Tuotantomme suuri määrä mahdollistaa tarvittaessa myös nopeat toimitukset lähes aina.

 

Valkeakoskella sijaitsevat 3500m2 tuotantotilamme ovat nykyaikaisia niin tiloiltaan kuin koneilta ja laitteiltaankin. Työturvallisuus on huomioitu erityisesti jo kiinteistöjä ja koneita suunniteltaessa. Pöytämuotteja VaBe oy:llä on yli 30 kpl. Pöytämuottien pituus vaihtelee 8-15m välillä ja korkeus 3,2-4,2m välillä. VaBe Oy:llä on myös viiden välin patterimuotti kehysraudoitettuja ja aukottomia elementtejä varten. Muottikalustostamme sekä valukoneet on toimittanut valtaosaltaan Elematic Oy:n 2000-luvulla valmistamaa, nosturit (6kpl yli 10t) on valmistanut Konecranes Oy 2000- ja 2010- luvuilla.

 

Valmisbetonin ostamme tehdasalueellamme sijaitsevalta Rudus Oy:n betoniasemalta, joka myös huolehtii betonin laatuvaatimusten täyttymisestä. Teräksia ostamme vain suomalaisilta teräksenmyyjiltä, joilla on sertifikaatit kunnossa. Myös kaikki elementteihin tulevat varusteet on sertifioituja ja niitä ostetaan vain Suomalaisilta myyjiltä. Toimimalla vain kunnollisten Suomalaisten yritysten kanssa voimme aina taata kaikkien asioiden olevan kunnossa ja samalla olemme tehneet tietoisen valinnan osaltaan tukea Suomen talouskasvua.

 

Täältä löydät yhteystietomme.

© 2018 VaBe Oy Sammonkatu 10, 37600 Valkeakoski | Puh. 010 6178 100 | info@VaBe.fi